Ezoteričarka Lea: Piramide od kristala donose ljubav i bogatstvo

 

Poznata vidovnjakinja i isceliteljka iz Vogošće otkriva i otklanja crnu magiju i pomaže ljudima da privuku sreću u život, a njeni talismani štite od zla i privlače blagostanje

Gotovo da nema osobe u Sarajevu koja nije čula za vidovitu Leu, ženu koja svojim ezoterijskim moćima preko noći preokreće život nabolje. Kako je rođena sa darom vidovitosti, Leu je još od malih nogu izuzetno privlačila ezoterija pa se trudila da uvek nauči nešto više.

U sudbinu gleda pomoću specijalnih karata i pasulja, poznaje tajne numerologije i čarobnu moć kristala, a njene zaštitne amajlije, po mišljenju mnogih, imaju neverovatnu moć.  “Kao dete nisam umela da rastumačim vizije, ali srećom, tu je bila moja nana koja zna mnogo o tim stvarima.

Rekla mi je da posedujem dar koji je vekovima prisutan u našoj porodici i prenosi se sa kolena na koleno a da sam ga ja dobila u amanet i da sam buduća vidovnjakinja i isceliteljka. Tada je to za mene bio teret, a sada znam da se radi o Božjem daru jer nema većeg zadovoljstva od toga da se pomažu i usrećumu ljudi”, kaže Lea.

Prst sudbine

Svakoj osobi koja poseduje vidovnjačke sposobnosti sudbina dodeljuje pravog učitelja, pa ni Lea nije izuzetak.  “Mnogim ezoterijskim veštinama naučila me je moja nana, a među njima je i proricanje pomoću pasulja, kojim nepogrešivo otkrivam da li je na neku osobu nabačena vradžbina, ima li problema u porodici, u ljubavi…

Gledanje u karte naučila sam od jedne Ciganke, koja mi je poklonila dva specijalna špila. Imala sam petnaest godina kada mi je prišla, gledajući me pravo u oči i zamolila da joj pogledam u sudbinu, a kada sam joj otkrila sve što sam videla, kazala je da će me naučiti gledanju u karte.

Pristala sam i nikada se nisam pokajala jer sam jedina osoba u Bosni i Hercegovini koja poseduje ove špilove. U suštini, spajam ove dve tehnike da bih razotkrila svaki detalj iz nečijeg života. Osim toga koristim se i numerologijom i astrologijom jer su karte povezane sa numerološkim znakovima i položajem zvezda, a prognoze su zahvaljujući tome neverovatno precizne”, tvrdi vidovnjakinja.

Kućne srećonoše

Lea se najviše ponosi svojim zaštitnim piramidama, koje izrađuje prema uputstvima iz starih ezoterijskih zapisa.  “U parapsihologiji je poznato da piramidalni oblici skupljaju negativnu energiju, a kada su napravljeni od kvalitetnih materijala kao što je, recimo, poludrago kamenje, njihovo dejsto se pojačava. Na primer, piramida od ametista transformiše negativnu energiju u pozitivnu, ali deluje i veoma smirujuće.

Rozenkvarc privlači ljubav, pa piramida od ovog kamena, smeštena u levi ugao prostorije, privlači srodnu dušu, dok ona od citrina donosi bogatstvo. Ukoliko se neko plaši vradžbina i sumnja da je okružen neprijateljima, najbolje je da u kući drži piramidu od ahata, koja, osim toga, leči nesanicu, depresiju, glavobolju… Ovi talismani moraju redovno da se čiste od negativne energije: piramida se dva puta mesečno drži minut-dva pod mlazom vode, okrenuta vrhom prema dole.

Na osnovu onoga što vidim u sudbini čoveka, određujem koja mu je piramida potrebna, kao i mesto gde treba da je drži da bi privukla blagostanje, ljubav i uspeh”, objašnjava vidovnjakinja iz Vogošće.

Moćna zaštita

Lea nepogrešivo otkriva nabačene vradžbine, koje potom skida specijalnim metodama, a nakon toga obavezno pravi i zaštitne amajlije kako se zlo ne bi vratilo.  “Ukoliko se nakon skidanja crne magije osoba ne zaštiti, postoji velika opasnost da ponovo postane žrtva vradžbina.

Da se to ne bi desilo, pravim posebne amajlije po drevnim recepturama koje podrazumevaju određene uslove – vreme, mesečevu fazu, ambijent i mirise. Moja najjača zaštitna amajlija zove se ’99 božjih imena”. Princip je jednostavan: ukoliko se Bog priziva svim tim lepim imenima on će biti spreman da ispuni želju ili molitvu...

M. Ka.

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU…