Kako da otkrijete da li ste žrtva magije

Nesreće i nemaština mogu postati svakodnevica ako vas je neko uvračao. Prateći simptome, ako na vreme posumnjate i otkrijete da ste žtrva magije, to veliko zlo možete zauvek eliminisati iz svog života

Dalibor M

Zahvaljujući svom daru, Dalibor Memišević proputovao je gotovo ceo svet. Obilazio je ljude kojima je bila potrebna pomoć, skidao im nabačene vradžbine i vraćao sreću i berićet u život. Ezoterijom se bavi još od tinejdžerskih dana, a sada s ponosom ističe da iza sebe ima 21 godinu belomagijske prakse.
”Iako sam rođen s darom da vidim više od drugih, aktivno sam proučavao ezoteriju. Imam sreće što mojim venama teče krv mnogih nacija i vera, pa sam odrastajući imao prilike da pratim razne običaje. Zato sam postao stručnjak za cigansku, vlašku i islamsku magiju”, ističe Dalibor koji je dobio diplomu za najuspešnijeg i najpopularnijeg parapsihologa i belog maga u Srbiji i dijaspori u 2013. godini, po izboru gledalaca TV emisije ”Pod sjajem zvezda”.
”Zahvalan sam svim svojim klijentima i poštovaocima mog rada koji su glasovima pomogli da dobijem ovo izuzetno priznanje. Nastojaću i dalje da budem onakav kakav jesam, pre svega otvoren, iskren i istrajan. Cilj mi je da rešavam probleme ljudi u nevolji, koji su posledica magijskog delovanja.”

Naučite da analizirate situaciju

Popularni beli mag ističe da moramo biti odgovorni prema svom životu, pa ako po određenim simptomima znamo da smo bolesni, na sličan način možemo da prepoznamo i znake koji nas upozoravaju da smo pod uticajem crne magije.
”Kada se nešto loše događa u vašem životu, bilo da je reč o ljubavi, poslu, zdravlju, porodičnim i prijateljskim odnosima, prvo treba da se osvrnete osam meseci unazad i da analizirate situaciju. Ako su problemi počeli tada ili nešto ranije i nikako da se reše nego se samo nagomilavaju, velika je verovatnoća da vam je nabačen urok. Za krize izazvane životnim problemima, nastale bez uplitanja magije, obično se nađe neko rešenje i ne treba vam osam meseci da se oslobodite nevolja. Osobe na koje su bačene čini neće moći same da reše problem, nego će morati da potraže stručnu pomoć.

Prepoznajte simptome

Na osnovu sopstvenog iskustva Memišević ističe da postoji dvosmerna komunikacija između tela i duha. Kada magija napadne samo jedan od tih tokova, nastaje zdravstveni problem.
”Kada se tegobe iznenada pojave na levoj strani tela, to je znak da je bačena vradžbina na ljubav, porodicu i sve ono što se tiče emocija. Zavračana osoba nije u stanju da voli, sklopi brak, dobije potomstvo…

Hadži Dubravka Bijelić

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU…

Izvor: Life Content