Magični dani u februaru 2017.

Saznajte koje rituale treba da izvedete 14. februara, kako da vam se ostvari želja i postanete majka, napravite napitak za snagu i kreirate srećnu garderobu

Čarobni napitak za snagu
Za spravljanje ovog čarobnog napitka ne morate biti čarobnjak ili vrhunski kuvar. Bitna je samo volja i želja, a kroz ritual se provlače elementi vode, vazduha, zemlje, vatre i metala. U metalni lonac naspite vodu (bilo bi dobro da je izvorska), dodajte malo soli jer ova namirnica može uništiti svu negativnu energiju.

U proključalu vodu ubacite očišćen i oguljen krompir za koji ezoteričari tvrde da pretvara lošu energiju u dobru. Jelo mešajte s nekoliko varjača (metalna, drvena, keramička, vatrostalna), i to u smeru kazaljke na satu. Kada je kropir skuvan, malo ga izgnječire opet s nekoliko različitih varjača.

Drvena varjača donosi prosperite i obilje, porcelanska snagu i postojanost, metalna izdržljivost, plastična (providna) transparentnost odnosno vidovitost. Stavite jelo u tanjir i dodajte element vazduha tako što ćete duvati u svaki zalogaj. Pre nego što ga stavite u usta, izgovorite: ”Bog neka mi podari snagu!”

Mesečev kalendar

11. februar – pun mesec
18. februar – poslednja četvrt
26. februar – mlad mesec
5. mart – prva četvrt

Magijski dani

14. februar: Dan zaljubljenih idealna je prilika da pokažete nekom svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, trebalo bi da izvedete ritual za privlačenje ljubavi.

15. februar: Danas je Sretenje, prvi sastanak zime i leta. Iskoristite energiju ovog dana kako biste zaštitili kuću od svakog zla. Uspite izvorsku vodu u bokal, pa držeći ga u jednoj ruci, a sveću u drugoj, poprskate sva vrata i prozore u domu. Izvorskom vodom operite podove i ogledala u stanu. Voda koja je tog dana uzeta sa izvora (sretenjska voda), može da isceli od mnogih bolesti i uroka.

19. februar: Stočari na ovaj dan tamjanom kade štale s kravama kako bi im one dale zdravo mleko.

20. februar: Od ovog dana pa sve do 5. maja svaki dan treba pojesti po čen belog luka.

24. februar: Danas se izvode magijski rituali za privlačenje bogatstva.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONE KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 2. 2017 DO 9. 3. 2017.