Oprez: nasleđene stvari mogu doneti nesreću

Nauka je dokazala ono što su znali još naši preci, a to je da određeni predmeti zadržavaju i emituju energiju svojih vlasnika

Some beautiful pieces for sale at a flea market in Berlin.

Svaka osoba ima svoju jednistvenu energetsku vibraciju koju emituje oko sebe, kako na prostoru tako i na određenim predmetima. Ako je reč o pozitivnoj osobi, onda je prava sreća naći se u njenoj blizini. Međutim, loše je ako se radi o negaitvnom čoveku jer njegova energija može loše uticati na nas. Ta destruktivna energija se i te kako oseti: osećamo se neprijatno pored takvih ljudi, a da ni sami ne znamo konkretan razlog.

Takođe, dešava se da nam oni izbaksuziraju dan ili sled nekog događaja. Ukoliko u stanu posedujemo predmet koji je pripadao čoveku s lošom energijom, počenje da nam se kvare uređaji ili bela tehnika. Nije isključeno da će se javitti bezrazložan osećaj tuge ili teksobe, a ostvarenje nekih ciljeva neće nam poći za rukom.

Još jedna stvar na koju svakako treba obratiti pažnju jeste kupovina u “sekend hend” radnjama ili buvljacima. Iako se mnogi hvale kako su dobro prošli pazarivši na ovakvim mestima, ali i ne slute da su možda na neki način sačuvali novac, ali su navukli sebi bedu na vrat.

Jer, nikada ne možete znati da li je te predmete posedovala srećna ili nesrećna osoba. Trebalo bi da budete obazrivi i prilikom kupovine antikviteta, jer su to prilično skupe, ali i stare stvari i najverovatnije su promenile više vlasnika. Takav predmet u kući, iako veoma vredan, može vam upropastiti život jer on, kako tvrde ezoteričari, može odašiljati sve one negativne obrasce prethodnih vlasnika.

Žene bi trebalo da budu obazrive kada je u pitanju porodični nakit, naročito ako se prenosi kroz više generacija. Pored toga, takvi predmeti izrađeni su od plemenitih metala poput zlata i srebra, poludragog i dragog kamenja, a to je savršen materijal za “upijanje” i prenošenje energije. Dešavali su se slučajevi da žene, noseći takav nakit, prenesu na sebe neko porodično prokletstvo ili se naprasno razbole. Još je gora varijanta nositi nakit koji je neko ukrao pa prodao jer je zbog tog čina taj predmet na neki način uklet.

Kako očistiti negativnu energiju

Loša energija sa stvari, kao i ljudi može se očistiti na nekoliko načina…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 02 – 9. 03. 2017.