Predrag Petković, astrolog i ezoteričar: Ljubavne kletve vode u smrt!

Što su emocije intenzivnije, rane su dublje i jača je osveta ostavljene osobe!

Prokletstvo Tutankamona i drugih egipatskih faraona izazvalo je misterioznu smrt mnoštva ljudi koji su pljačkali piramide i skrnavili svetinje. Slična fama prati i automobil u kojem su u Sarajevu 1914. godine ubijeni austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand i njegova supruga Sofija: nakon atentata, luksuzni “Gräf und Stift” promenio je 15 vlasnika i u njemu je poginulo šesnaestoro ljudi, pa je prozvan “mašinom smrti”.
O kakvoj se to sili radi, objašnjava poznati beogradski astrolog i ezoteričar Predrag – Peđa Petković koji je putujući po Istoku proučavao mnoge ezoterijske tajne, a među njima i one povezane sa fenomenom kletve i prokletstva.

Strada i potomstvo
Prokletstva su, kako tumači Petković, koncentracija zlih sila usmerenih na stvari, objekte, ljude, porodicu, u nekim slučajevima i na čitav narod. Mogu da traju veoma dugo, čak i vekovima, a nastaju bacanjem kletve.
“Bacanjem kletve se, zapravo, prizivaju zli duhovi koji svojim delovanjem uništavaju život čoveka. Da bi imala efekta, mora da se izrekne sa velikim emotivnim nabojem, odnosno mržnjom i željom da se neka osoba uništi.

Zato nije moguće tek tako prokleti nekog. Ima onih koji u trenucima besa izgovore nešto ružno, iako zapravo ne misle tako, ali ta kletva ne može da nanese zlo. Dejstvo prokletstva može da traje celog života, a u nekim slučajevima prenosi se i na potomstvo”, kaže naš sagovornik.

 

Tanka nit između ljubavi i mržnje
Poznati beogradski astrolog ističe da svako može da bude pogođen kletvom i da su zaista retki oni koji mogu da je izbegnu, a to su osobe koje imaju magijsku zaštitu.
“Prokletstvo može totalno poremetiti nečiji život, a da pritom osoba nema pojma da je pod uticajem te moćne sile. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, shvatio sam da su najjače kletve bačene zbog ljubavi koja je ekstremno snažna emocija. Što je intenzivnija povreda je dublja, a osveta ostavljenog partnera jača.

Dakle moramo da pazimo kada nekog ostavljamo jer to može izazvati nesagledive posledice. Prva je ta da je partner toliko povređen da gubi razum, pa ako je po prirodi osvetoljubiv, u trenutku besa može da prokune onog ko ga je ostavio da nikada više nema sreće u ljubavi, da ostane bez potomstva, da mu dete prođe kroz istu stuaciju, pa čak i da ne može da ima normalan seksualni odnos”, objašnjava Predrag Petković.

 

Ukleti Mesec izaziva sterilnost
Postoje i druge vrste kletvi, poznatije kao planetarne ili karmičke koje funkcionišu po kosmičkim zakonima.
“Na primer, ako je Venera pod kletvom doći će do problema u ljubavi, ukoliko je u pitanju Mesec ukazuje na porodične probleme, otežano začeće i nevolje sa potomstvom, dok prokletstvo Jupitera donosi lošu sreću. Ovog uticaja osoba se može osloboditi tako što će određenim danima postiti, svakodnevno izgovarati molitvu i nositi sa sobom neki poludragi kamen kao amajliju”, objašnjava Petković i dodaje da se pomoću natalne karte može uočiti takva vrsta prokletstva…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU…