Vanzemaljci žive u Dalsiju!

Spekuliše se da se u ovom gradiću, smeštenom na severu Novog Meksika, Dalsi nalazi strogo čuvana vojna baza s farmama ljudi, mutanata i nepoznatih stvorenja
vanzemaljci

Dalsi, gradić s jedva nešto više od 2.600 stanovnika u saveznoj državi Novi Meksiko (SAD) mesto je na kome se dešavaju najneverovatnije stvari na celoj planeti, a koje su u vezi sa vanzemaljima. Ono što se dešava u Dalsija idu mnogo dalje od susreta vanzemaljaca s ljudima. Upravo ovde se, kako mnogi tvrde, nalazi supertajna podzemna baza, u kojoj zajednički rade i sarađuju američaka vlada i vanzemaljci!

Najveća zagonetka

Na samom severu Novog Meksika, u okrugu Rio Ariba, nedaleko od savezne granice s Koloradom nalazi se Dalsi, gradić, koji verovatno nikad ni počemu ne bi postao poznat da nije priča koje konstantno kruže u vezi s njim.
XNorio Hajakava, jedan od najpoznatijih istraživača i poznavalaca dešavanja u Dalsiju kaže da je ova lokacija ispunjena tajnama, za koje smatra da su daleko zanimljivije od Rozvela. Iako je Rozvel značajan po tome što je, navodno, mesto na kojem se davne 1947. srušio NLO, ali to je zapravo sve što se tamo desilo. „U slučaju Dalsija, stvari su mnogo složenije. Tamo se stvari još uvek odvijaju i traju i ne samo to. Hajakava objašnjava: „Ovo mesto ima najveći procenat viđanja NLO po glavi stanovnika! To je činjenica. Gotovo svi stanovnici u poslednjih 30 godina imali su susret s čudnim letelicama. To je najviši procenat u celoj državi!”

Put kojeg nije ni bilo

Zbivanja u Dalsiju su se počela odigravati od leta 1947. godine. Sticajem okolnosti, iste godine i istog leta kada se u čuvenom Rozvelu, samo 500 kilometara dalje od Dalsija, srušio NLO, odnosno metereološki balon, kako je to zvanično objašnjeno. Početkom leta te godine, lokalno stanovništvo Dalsija bilo je iznenađeno pojavom vojnih trupa koje su pristizale u to područje. Stariji stanovnici i danas pamte da je vojska izgradila put kojim su svakodnevno prolazili kamion, koji su prevozili neku opremu. Put je kasnije blokiran, a potom i uništen.
Lokalno stanovništvo prepričava da su na kamionima viđali oznaku firme „Smith Corp“. Takva firma danas ne postoji, kao ni bilo kakvi podaci da je ikad postojala zbog čega se spekuliše da je njihovo prisustvo na tom području zapravo bio paravan za izgradnju tajne baze.

Podzemni kompleks

U godinama koje su usledile, Dalsi je postao sediše najneverovatnijih dešavanja u koja je i danas teško poverovati: farme ljudi i mutanata, istraživački projekti vlade SAD i vanzemaljaca? Mnogo tih tajni tokom vremena procurilo je u javnost. Ceo kompleks čini više podzemnih nivoa, koji su pod snažnim merma obezbeđenja i pod konstatnim nadzorom preko 3.000 kamera. Postoji preko sto tajnih izlaza i ulaza u bazu, a što se dublje ide u sami kompleks, veće su sigurnosne mere. Kako navode svedoci, čuvari u bazi nose kombinezone slične pilotskim, a standardno oružje im je tzv. fleš gan koji je jednako ubojit kako za ljude tako i za vanzemaljce. Za ulaz i identifikaciju na svim kontrolnim punktovima koriste se čitači mrežnjače oka…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 01 – 9. 02. 2017.

Izvor: Life Content