// vi čitate...

Intervju

Zorana Pavić:Pre svake važne odluke savetujem se sa astrologom

“Trebalo bi obratiti pažnju na slaganje horoskopskih znakova bilo da je reč o poslu ili ljubavi. Dešavalo mi se da pomislim da bih sa nekim ljudima mogla da ostvarim odličnu saradnju, uprkos savetima astrologa da ih se klonim. Na kraju se naravno ispostavilo da sam imala pogrešnu procenu”, ističe popularna pevačica

zorana-pavic Pop pevačica Zorana Pavić godinam pleni pažnju publike svojim prelepim baladama. Njen veliki hit “Ne dam ti da ostariš” postao je prava ženska himna, a rado ga slušaju i tinejdžerke i sredovečne dame.

Poziv producenata da učestvuje u trećem serijalu rijalitija “Farma” prihvatila je, kako kaže, iz radoznalosti, a ne da bi spasavala karijeru koja je više od dve decenije na stabilnim nogama.

Nakon povratka u civilizaciju, Zorana se sa mnogo elana vratila svakodnevnim obavezama i uveliko priprema novi maksi-singl. Numera “Ostavljam sve iza sebe” već je naišla na odličan prijem kod publike, ali pesma simboličnog naziva “Crni cvet” za koju je tekst napisala Biljana Spasić po svemu sudeći pomutiće slavu svih balada snimljenih na ovim prostorima.

Zorana se na scenu vratila jača i lepša neko ikad, a za njen vidno vitkiji stas zaslužni su, kako s ponosom ističe, pravilan režim ishrane, lični trener i nadasve pozitivan stav.

U svom prepoznatljivom šaljivom maniru kaže da će morati da krene turneju po kućama da bi se ljudi uverili koliko je smršala, jer kamere nemilosrdno dodaju famoznih sedam kilograma.

Tvrdi da je boravak na imanju u Lisovićima ozbiljna psihološka igra i da je tamo dobro istestirala čvrstinu svog karaktera. S druge strane, stekla je nova prijateljstva sa divnim ljudima Jovanom Pajić, Pejom, Batom Zdravkovićem, Li Menom

* Verujete li u sudbinu? Prolazili ste kroz težak period, mislite li da je to bilo zapisano negde među zvezdama?
Smatram da svako od nas nosi svoj krst i da je negde, u biti, sve stvar sudbine.

Verujem u sudbinu, ali ne u tom smislu da “podižem sve četiri uvis” i čekam da mi se dogode lepe stvari, već se trudim da, kad sam ja u pitanju, menjam sve ono što smatram negativnim.

Međutim, postoji jedna poznata izreka “Daj mi Bože snage da prihvatim sve ono što ne mogu da promenim”. Znači, na neke stvari ne možemo da utičemo jer su zapisane “negde gore”.

* Da li vam je astrolog tumačio natalnu kartu?
Mislim da sam u tome šampion. Kada bih počela da nabrajam koliko mi je astrologa do sada uradilo natalnu kartu, ne bih se zaustavila do sutra i verovatno bih dobila neku nagradu.

Poznajem mnogo dobrih astrologa, a u poslednje vreme sarađujem sa Vladom i Darkom, koji su i moji dobri prijatelji. Oni mi uvek najave dobar i loš period tako da znam kako treba da se postavim.

Početkom godine imala sam važan poslovni dogovor koji je trebalo da se realizuje u martu. Posavetovala sam se sa astrologom koji mi je rekao da nema šanse da se taj posao započne pre aprila. Nisam mu odmah poverovala jer nije bilo razloga da se stvari prolongiraju.

Međutim, vreme je pokazalo da je Vladimir bio u pravu. Trebalo bi obratiti pažnju na slaganje horoskopskih znakova bilo da je reč o poslu ili ljubavi jer od toga uveliko zavisi i uspeh koji ćemo ostvariti.

Dešavalo mi se da pomislim da bih sa nekim ljudima mogla da ostvarim odličnu saradnju, uprkos savetima astrologa da ih se klonim. Na kraju se naravno ispostavilo da sam pogrešno procenila.

Dobro se slažem sa Blizancima, verovatno zato što sam i sama rođena u tom znaku, a moj podznak je u Vagi.

* Pridajete li značaj snovima?
Dešava mi se da neke ružne događaje ponovo preživljavam kroz snove. Moji prijatelji, koji se razumeju u psihologiju, kažu da je to dobro jer predstavlja neku vrstu “čišćenja” psihe.

Nedavno sam sanjala veoma ružan san pa sam bila presrećna kada sam se probudila i shvatila da to nije stvarnost. Ipak, ceo dan sam bila pod teškim utiskom, imala sam neki čudan osećaj da je malo falilo da se nikada ne probudim iz tog sna.

* Kakav je vaš stav u vezi sa crnom magijom?
Kada se povede priča na tu temu, prva asocijacija su mi primitivni, zaostali ljude koji još nisu izašli iz srednjeg veka. Međutim, ono u šta verujem jeste energija, bilo pozitivna ili negativna, pa makar je neki zvali magija.

Ako neko emituje lošu energiju, namerno to ne nazivam vradžbinama, u velikoj meri može da utiče na živote drugih ljudi. Ne bih zanemarila postojanje magije.

Sigurno postoje ljudi, bilo da je reč o energetskim vampirima ili onima koji barataju negativnom energijom, koji mogu drugima da nanesu zlo…
VESNA MITIĆ PUPAVAC
Ostatak teksta možete da pročitate u novom broju

Diskusija

Nema komentara for “Zorana Pavić:Pre svake važne odluke savetujem se sa astrologom”

Pošalji komentar