Energetsko čišćenje obezbeđuje dobru sreću

Boraveći na javnim mestima i družeći se s raznim ljudima prljamo auru. Tada postajemo magneti za negativnosti

Neki to nazivaju lošom srećom, ali zapravo je reč o negativnoj energiji koja može da unese neprijatnosti u život. Kada se osoba oseća depresivno, tužno, ljutito ili je obuzme strah, to znači da joj je osabljena energija i tada postaje magnet za tzv. energetske vampire, kao i za loše stvari koje počinju da joj se dešavaju.

Sve su to znaci zaprljanosti aure od raznih ljudi, javnih mesta i slično. Stoga auru trebna dobro očistiti kako bi dobra životna energija ponovo mogla slobodno da protiče kroz naše telo i podigne nam vibraciju, jer jedino tako možemo biti srećni i s lakoćom ostvarivati svoje ciljeve.
Neka vam postane redovna navika da energetski čistite sebe kao i prostor u kome boravite, bilo da je reč o stanu, kancelariji ili automobilu.

Četkanje

Stanite ispred otvorenog prozora, nogu razmaknutih u širini ramena. Nekoliko puta duboko udahnite i izdahnite. Podignite desnu ruku, stavite je na levo rame i povlačite je nadole prema desnom kuku – kao da nešto skidate s tela. Potom to isto uradite i s levom rukom…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 05 – 9. 06. 2017.