Oslobodite se nasilnika

Teško je živeti s osobom koja maltretirana druge, bilo da je reč o fizičkom ili psihičkom nasilju

Život s nasilnikom veoma je težak i nije lako pronaći spas iz takve situacije. Žrtvama ponekad ne mogu da pomognu ni članovi porodice, ni prijatelji, ni zakon. Živeći u stalnom strahu, neizvesnoti i patnji, žrtva gubi životnu energiju i često fizički oboleva. Ezoteričara smatraju da u ovakvim slučajevima može pomoći magija, i to ne bilo kakva već ona crna.

Naime, mnogi ne žele da se petljaju s crnom magijom zbog takozvanog trostrukog zakona po kojem se sve što pošaljete vraća trostruko. Elem, u ovom slučaju vi ćete na specifičan način udaljiti nasilnika od sebe, jer se takva osoba tretira kao izvor zla.

Dok izvodi rituale za oslobađenje od naslinika, žrtva nijednog trenutka ne treba da oseća mržnju ili neku drugu negativnu emociju prema toj osobi. Treba da razmišlja samo o tome kako će pravda biti zadovoljena, da će strah, strepnja i nesreća zauvek nestati iz njenog života.
Čarolije za oslobađanje od nasilnika obično se izvode kada je mesec u fazi opadanja i mogu da se rade sve dok ne nastupi period mladog meseca. Predlažemo vam tri jednostavne čarolije, a vi intuitivno odaberite jednu od njih.

Prvi način

Papirić na koji ste napislai nasilnikovo ime stavite na sto. Zapalite crnu sveću i oko nje ukrug, u smeru kazaljke na satu, posipajte morsku so. Zatim crnim koncem zavežite papir tako da se zgužva na sredini. Napravite čvor, izgovarajući bajalicu…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 06 – 9. 07. 2017.