Lako savladajte belu magiju

Postoji bezbroj načina da se dođe do magijskog saznanja, pa ipak u jednom trenutku, svi ti putevi se ukrštaju

Mnogi svoj duhovni put započinju interesovanjem za onostrano, a zatim kreću da istražuju spiritualizam, čarolije, tarot, astrologiju, meditaciju i razna druga učenja. Onaj koji je gladan znanja, može da nauči da se bavi magijom na bezbroj načina, a naposletku shvatiće da se svi ti putevi u jednom trenutku ukrštaju i deo su mnogo veće slike.
Sve dok ste otvoreni za sve i prihvatate razna znanja, nastavićete da se razvijate. Ponekad, istraživanje može da doprinese i tome da odbacite neka dosadašnja razmišljanja i da shvatite da ono što ste dosad znali više nije dovoljno i ne daje odgovore na neka pitanja. Ipak, to ne mora da znači da su ta saznanja pogrešna, možda su samo ograničena zbog zastarelosti, pogrešnog pređašnjeg tumačenja čarobnjaka ili su samo deo neke mnogo veće čarolije. Imajte na umu da ništa u univerzumu nije konstantno. Ukoliko svu svoju energiju usmerite na jednu zonu interesovanja, možete propustiti toliko toga. Potraga za duhovnim zasniva se na učenju iz iskustava.

Sačuvajte moć

Ukoliko se osetite depresivno, u iskušenju ste da pomoć potražite od nekog drugog. Uvek ćete privlačiti različite lekcije (neke ne toliko lepe), ali na njima učite. Zato, morate da napravite jasnu razliku između učitelja i gurua.
Divno je naći nekoga od koga možemo da učimo, ali dobar učitelj nikada neće insistirati da je njegov put pravi i jedini…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 05 – 9. 06. 2017.