Odbranite se od magije: Čarobna so štiti od nesreće

Ovo izuzetno moćno magijsko oruđe hiljadama godina koristi se kao zaštita od negativne energije

Ezoteričari vekovima koriste so u razne svrhe, ali najčešće kada skidaju čini ili eliminišu negativnu energiju. Naime, so ima moć da upija lošu energiju i da je transformiše u pozitivnu.

U rimokatoličkoj crkvi u svetu vodicu obavezno se sipa malo soli, a moćni magovi ne započinju nijedan ritual dok se ne okrepe u slanoj kupci.

Svaki ritual sa solju veoma je jednostavan, potrebna je samo određena količina obične kuhinjske soli.

 

Priprema posudice

 

Osobe koje prvi put izvode ritual sa solju treba da nabave običnu staklenu teglicu sa poklopcem i da joj specijalnim postupkom odrede namenu.Tokom sunčanog dana staviti teglicu na sto, a onda u nju usuti so.

Zažmuriti na nekoliko trenutaka i zamišljati kako se so pretvara u blještavu svetlost, a nakon nekoliko trenutaka izgovoriti: “Neka ova so očisti svako zlo, i neka mi donese dobro, neka radi za mene i ispuni mi želje. Neka tako bude!”. Ostaviti teglicu da odstoji na sunčanom mestu tri dana.

Ovaj ritual ponavljati svaki put kada se u teglicu sipa nova so. Na taj način, so postaje posvećena i može da se koristi u razne svrhe. Takođe, savetuje se da se teglica drži u dnevnoj sobi gde se ukućani najčešće okupljaju, ili u kuhinji, pored hrane.

Pozitivna enegija Ako želite da se pozitivna energija širi vašim domom, bar jednom mesečno u svaki ugao sobe pospite malo soli. Ukoliko ste se vratili umorni s posla, petnaestominutna kupka u slanoj vodi potpuno će vas revitalizovati.

Da biste se zaštitili od uroka, nagaza ili energetskih vampira, ponesite malo soli u džepu. Ako spavate u nekom hotelu, a ‘osećate’ da energija nije najprijatnija, rastvorite u čaši vode malo soli koju ste poneli od kuće, pa je stavite pored uzglavlja. Nema ničeg boljeg protiv noćih mora nego kada se u čaši vode razmuti malo soli i poprska oko kreveta.

 

Čini za posao

 

Pred neki važan posao, mistici savetuju sledeći ritual: pre nego što se izađe iz kuće, pomešati u bočici malo soli i bibera, prosuti ispred praga pa tek tada zakoračiti. Bočicu potom staviti u džep.

Ako se ova mešavina razmuti u čaši vode, pa se svakog jutra, pre nego što sunce izađe, njome poškropi prag ulaznih vrata, biće to odlična zaštita doma i ukućana.

Evo još jednog rituala koji obezbeđuje uspeh u poslu: u čašu sipati 100 g soli, preliti sa 3 dl izvorske vode i ostaviti da prenoći. Sutradan napraviti tri kruga oko kancelarijskog stola prskajući tom vodicom isped sebe, izgovarajući sledeće reči…

M.N.

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU…