Uklonite kletvu bačenu na ljubav

Ako nemate sreće u ljubavi, uspostavljate samo kratkotrajne veze i partner vas ostavlja bez posebnog razloga – velike su šanse da ste žrtva magije poznate kao venac samoće

U današnje vreme sve je više ljudi koji, razočarani u svoje propale veze ili brakove, tragaju za srodnom dušom, kao i onih što nikada nisu uspeli da ostvare duže veze. Razlog za to jeste takozvani „venac samoće“, koji neka osoba nosi zbog greha predaka ili nabačene magije.

Svi oni koji određenim magijskim ritualima uspeju da skinu taj venac, za kratko vreme osetiće boljitak, odnosno zaploviti morem ljubavi. Ukoliko patite zbog samoće i želite da što pre upoznate srodnu dušu, onda su ovi rituali pravo rešenje za vas, a vi odaberite onaj koji vam se čini najinteresantnijim.

Uništava zdravlje

Venac samoće deluje prilično destruktivno na ljubavni život osobe, jer uništava svaku vezu, pa čak i one koje se čine savršenim. Takva osoba ne može da se skrasi ni sa jednim partnerom. Takođe, venac samoće utiče i na psihofizičko zdravlje ljudi, uzrokujući energetski pad, bolesti genitalnog sistema i neplodnost.

On zatvara čakre, umanjuje seksualnu želju i doprinosi ispoljavanju snažnih negativnih emocija. Sve to naravno deluje i na srčanu čakru, pa kod osoba mogu da se jave i kardiovaskularne tegobe. Uklanjanjem venca samoće, sve energetske funkcije postaju harmonične, što se momentalno manifestuje kroz dobro zdravlje i prosperitet.

Datum rođenja

Ovaj ritual se izvodi bilo kog meseca na datum vašeg rođenja. Na primer, ako ste rođeni 5. aprila, ovu čaroliju možete da izvedete bilo kog petog dana u mesecu. Naravno, smatra se najmoćnijim ako se izvede na rođendan, ali ni ostali meseci znatno ne umanjuju snagu ove čarolije. Tog dana otiđite do prodavnice i kupite neki novi odevni predmet i platnenu maramicu. Potom svratite do crkve, kupite tri sveće i uzmite svetu vodici. Morate sve to da obavite u prepodnevnim satima. Tačno u podne treba da budete kod kuće jer počinje ritual. Stanite u kadu i isprskajte se svetom vodom. Nemojte se brisati peškirom, nego pustite da se voda sama osuši. Postavite na sto tri sveće koje ste kupili u crkvi i ogledalo…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 07 – 9. 08. 2017.