Uredite ljubavni kutak u svakoj prostoriji

Ukoliko vam se sektor romanse nalazi u kuhinji, kupatilu, dečjoj sobi ili garaži, naučite kako da pravilno postavite moćne simbole

Ako vam ne polazi za rukom da privučete pravu osobu, feng šui simboli mogu vam pomoći da naštimate svoje vibracije na frekvenciju ljubavi. Budući da simboli rade na podsvesnom nivou, odaberite one koji se vama dopadaju, pa makar imali i slabije dejstvo.

Ne prihvatajte ono što vam drugi nameću ako vam se neki predmet ne dopada. U feng šuiju, jugozapad prostora smatra se sektorom ljubavi. U zavisnosti od toga da li se tu nalazi spavaća soba, kuhinja, kupatilo, trem ili dečja soba, savetujem vam da ih sredite na sledeći način kako biste privukli ljubav.

Moćni simboli

Za početak, uklonite sve tragove bivše ljubavi: oslobodite se predmeta koje ste dobili na poklon, kao i dušeka, jastuka i posteljine koje ste delili a bivšim partnerom, kako ta negativna energija ne bi prešla na novu ljubav.
Sada ću vas upoznati s nekim osnovnim simbolima, odnosno feng šui lekovima za privlačenje ljubavi, a to su: kineski simbol za „dvostruku sreću“, mandarinske patkice u paru ili golubovi i labudovi, ružičasti kvarc, okrugli ili u obliku srca, slike ili umetnička dela koja predstavljaju ljubavnike ili neku romantičnu scenu, dve roza ili crvene sveće postavljene jedna pored druge, crvena, ružičasta ili bela kutija u obliku srca, dva (okrugla ili u obliku srca) crvena ili ružičasta jastuka i vaza sa svežim cvećem s crvenim ili ružičastim cvetovima.

Spavaća soba: Opredelite za senzualne teksture, ambijentalno osvetljenje, posteljinu u boji breskve, bordo, ružičastu, krem, oranž ili belu sa cvetnim detaljima ili šarama kružnog oblika. Poželjna je slika zaljubljenog para, ali izbegavajte motive sa usamljenim ili tužnim ljudima jer donose patnju i bol. Televizor u spavaćoj sobi nije poželjan, pa ako već ne možete bez njega, barem ga uveče prekrijte nekom tkaninom kako ne bi emitovao lošu elektromagnetnu energiju ili ispred aparata postavite zaštitne kristale.

Kupatilo: Kupatila su na lošem glasu prema feng šui principima jer su to mesta gde se kupanjem rešavamo loše energije. Ukoliko se nalazi u oblasti ljubavi, potrudite se da kroz njega protiče dobra energija. Ovde je najvažnija higijena i dobra ventilacija. Trebalo bi da preovlađuju boje elemenata zemlje i vatre: krem, bež ili bele pločice sa crvenim, žutim, bordo ili roza prostirkama i detaljima…  OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 07 – 9. 08. 2017.

Mima Miković

061/63-43- 143

www.fengshuisrbija.com