5 magičnih koraka do posla

Magični rituali pomoći će vam da počnete da privređujete, da napredujete ili da popravite finansijsku situaciju

Posao je izuzetno važan aspekt ljudskog života. Kada je reč o zaposlenju, u celom svetu situacija je ista: nezaposleni pokušavaju da se zaposle, a oni koji su u radnom odnosu često žele da pronađu bolji posao.

Konkurencija je svugde velika, a ponekad za odabir kandidata nije presudna radna biografija, već „ono nešto“ u njemu, to jest „faktor iks“ koji neke osobe dobijaju po rođenju. Oni koji nemaju taj dar, ne treba da očajavaju, jer ga mogu dobiti određenim magijskim ritualima.

Kako započeti ritual

Po pravilu, pre nego što započnete bilo kakav magični ritual, uvek jasno definišite svoje namere. Ukoliko niste sigurni šta tačno želite, nekoliko dana dobro razmislite o tome šta bi vas istinski obradovalo, zbog čega bi vaše srce „poskakivalo“ od sreće. Ne žurite, nego natenane dobro razmislite o svemu.

Tek kada budete jasno iskristalisali svoje ciljeve, započnite ritual. Sve vaše misli i ideje stavite na papir, razradite ih do najsitnijeg detalja, jer što je slika živopisnija to su veće šanse da se brže ostvari vaša namera. Budite maksimalno opušteni i dobro raspoloženi dok zapisujete svoje želje, jer je to ključan faktor. Ako primetite da ste u grču, onda je bolje da magični ritual odložite za neki drugi dan.

Prvi korak: mazanje medom
U večernjim satima, pre redovnog tuširanja vodom upotrebite med. Namažite telo ovim zlatnim nektarom i izgovorite magične reči: „Ja (ime), privlačim dobre poslovne prilike. Kako pčele privlači med, tako i ja privlačim dobre poslovne pozicije. Neka bude.“ Istuširajte se na uobičajen način i pre nego što zaspite, još jednom pomislite na svoju želju pa recite: „Neka bude.“

Drugi korak: programiranje kristala
Sutradan uzmite gorski kristal u ruke, zažmurite i koliko god je to moguće zamislite da ste na radnom mestu koje toliko želite…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 08 – 9. 09. 2017.