Aleksandra Džidža Stojković: Proricanje budućnosti me plaši

Ukoliko dobije pogrešnu informaciju, čovek može da se uplaši onoga što sledi te da krene pogrešnim putem

Iako je kratko na muzičkoj sceni, pevačica Aleksandra Džidža Stojković hrabro korača ka veoma uspešnoj karijeri. Kako sama kaže, nije sigurna u to da je rođena pod srećnom zvezdom, ali se do sada mnogo puta pokazalo da joj je sudbina i te kako naklonjena.
Ovih dana, Džidža promoviše novu pesmu ”Moćna kao Rusija” i ima velike planove za kraj leta. Ona tvrdi da se oseća moćnom onda kada izabere pravu pesmu za koju je sigurna da će se dopasti njenoj mnogobrojnoj publici.

Šta može da te slomi?
Sve što predstavlja muku članovima moje porodice veoma me pogađa i jedino me može slomiti kada moja porodica na bilo koji način pati. Naročito ističem zdravlje jer se svi ostali problemi mogu lako rešiti, ali zdravlje je neprocenjivo. Na sreću, trenutno smo svi u porodici zdravi i to me zaista čini da se osećam ”moćnom kao Rusija”.

Smatraš li da si rođena pod srećnom zvezdom i koliko veruješ u sudbinu?
Ne znam jesma li rođena pod srećnom zvezdom, ali priznajem da sam imala dosta sreće u životu, kako što se tiče posla i karijere, tako i na privatnom planu. Nisam sigurna da li je sudbina tu umešala svoje prste ili sam možda jednostavno donosila ispravne odluke u pravim trenucima.

Oslanjaš li se na intuiciju?
Intuicija me nikada nije prevarila. Ono što pomislim u datom trenutku, bez greške bude tako. Kada krenem da se predomišljam, na kraju se ispostavi da je prvobitna odluka bila ona ispravna. Svaki put dosad pokazalo se da je trebalo da poslušam svoju intuiciju i da se držim prvog utiska, kako po pitanju nekih osoba tako i u slučaju mnogih životnih odluka.

Kako izlaziš na kraj s ”energetskim vampirima”?
Nekada sam bila okružena takvim ljudima, ali više nisam. Očistila sam svoje okruženje od loših ljudi, od onih koji su prepuni negativne energije. Nekada sam bila spremna da ih trpim. Ipak, s vremenom sam postala daleko opreznija i ne želim više da žrtvujem sebe tako što ću trpeti takve osobe.

Veruješ li u astrologiju?
Astrologija jeste nauka i verujem u nju. Čak sam radila i natalnu kartu.

Šta ti je rekao astrolog?
Rekao mi je da bih, da sam rođena kao muškarac, bila veći kriminalac nego XAl KaponeX, što je živa istina!

Gleda li ti neko u šoljicu?
To mi je bio obavezni ritual kada sam bila mala, međutim, odavno je gledanje u šoljicu prestalo da mi bude interesantno. Čak smatram da nije možda ni pametno previše proveravati budućnost. Ukoliko prilikom proricanja čovek dobije pogrešne informacije, to i te kako može da ga uplaši a zatim navede na pogrešan put. Zato smatram da s tim stvarima treba biti veoma oprezan.

Izvodiš li neke rituale pred nastupe?
Ne, jer u tim trenucima mi je samo važno da dobro pevam. Jedino vodim računa da budem zdrava kada izađem pred publiku i da mi glas bude u redu, jer mi pevači moramo da vodimo računa o tome da nas glasne žice uvek služe.

Jesi li religiozna?
Religiozna sam. Verujem da postoji nešto što nas čuva. Verujem u Svetog Jovana, koji je zaštitnik naše porodice.

Veruješ li u crnu magiju i strahuješ li od nje?
Moram priznati da se plašim crne magije. Nagledala sam se svega i svačega i shvatila da su neki ljudi spremni na sve, pa čak i da vračaju. Crna magija nije bezazlena stvar i nekada se i te kako zabrinem.

Koristiš li ponekad u lečenju alternativnu medicinu?
Veoma često se oslanjam na prirodne lekove, kao i većina ljudi. Trudim se da po svaku cenu izbegnem odlaske lekaru. Kada je reč o manjim zdravstvenim problemima, biram prirodna sredstva koja su lekovita i ne štete zdravlju. Poznato je da svaki farmaceutski lek izaziva neke negativne reakcije, za razliku od prirodnih sredstava.

Kakvi su ti planovi za naredni period?
U narednom periodu promovisaću dve pesme, u pripremi je i treća, a tokom leta predstoje mi brojni nastupi u regionu i dijaspori. Nadam da ću ugrabiti slobodno vreme da odem na odmor i napunim baterije pred jesen, kada me čekaju snimanja emisija i promocije novih singlova.

Milen Vesović

NOVI BROJ MAGIČNE ZONI JE NA KIOSCIMA OD 10. 06 – 9. 07 2017.