Gabrijela Gabi Pejčev: SUDBINA SE NE MOŽE PROMENITI

Veoma je važno izabrati pravi potez koji ćemo povući u datom momentu

”Pinkova” zvezda Gabrijela Pejčev preko noći je stekla veliku popularnost. Pored ovog muzičkog takmičenja, da se izdvoji na estradi pomogao joj je i rijaliti program ”Farma”, u kojem je pokazala svoju narav i otkrila detalje o intrigantnom ljubavnom životu. Ipak, kako sama priznaje, u jednom trenutku sve to je veoma teško podnosila.

Nije tajna da si u vezi s rukometašem Milošem Medenicom. Koliko je ljubavni život značajan za sreću?
Mislim da je suština pronaći sebe i otkriti šta nas to čini srećnima. Kada se fokusirate na svoj život i mir, onda je sreća zagarantovana. Previše toga mi se dešavalo u poslednje dve godine – smrt oca, selidba iz Sofije u Beograd, takmičenje, rijaliti program… Osetila sam ogroman pritisak, bila sam u centru medijske pažnje, pa sam nekako, čini mi se, izgubila samu sebe. Kada pronađete nekoga s kim se savršeno slažete, uklapate i prosto dopunjavate, ondva je sve u životu lakše. Moja dva najveća pokretača u životu jesu srećan ljubavni život i složna porodica.

Poslednji tvoj singl nosi naziv ”Nisam udata”. Da li ti muškarci i dalje prilaze iako si sada zauzeta devojka?
Udvarača uvek ima, ali ja ne obraćam pažnju na njih. Bilo ih je i biće ih i to je normalno.

Veruješ li da si rođena pod srećnom zvezdom?
Verovali ili ne, celog života smatram da sam rođena pod srećnom zvezdom. I pored nekih problema koji su iza mene, imala sam dosta sreće u životu. Često se dešavalo da se sklope kockice tako da se situacija na kraju okrene meni u korist.

Misliš li da je svima zapisano kako će živeti ili smatraš da je, kako kaže Merlin, ”svako krojač svoje sudbine”?
Verujem u sudbinu. Slažem se s Merlinom do jedne granice, jer smo u mnogim situacijama sami krojači svoje sudbine. Veoma je važno izabrati pravi potez koji ćemo povući u datom momentu. Ali to je samo u nekim situacijama. Svako od nas ima sudbinu koju ne može da promeni, kao što su porodica, poreklo, boja kože i slično.

Oslanjaš li se na intuiciju? Da li ti je pomogla da izbegneš neprijatne situacije ili ljude? Umeš li da prozreš ljude prilikom prvog kontakta?
Priznajem, imala sam situacije kada sam pogrešila i kada me je intuicija prevarila, ali generalno imam poverenja u nju i slušam je. Dobre ljude uvek prepoznam, i to na prvi pogled, i retko se dešavalo da se tu prevarim.

Veruješ li u astrologiju? Da li ti je neki astrolog radio natalnu kartu?
Verujem u astrologiju i rađena mi je natalna karta. Do tog momenta nisam verovala koliko sve to ima uticaja i veze s nama. Od tada na neke stvari drugačije gledam.

Čime bi se bavila da nisi pevačica? Možeš li sebe da zamisliš u nekoj drugoj profesiji?
Bavila bih se glumom ili nekim kreativnim radom.

Veruješ li da postoje ”energetski vampiri”? Kako izbegavaš takve osobe i da li uopšte možeš da ih izbegneš?
Takvi ljudi postoje i trudim se da ih se klonim. Tako sam u suštini i pronašla svoj mir i blagostanje. Izbegavam loše ljude i loše navike, a trudim se da se okružim samo pozitivnim ljudima. Zbog toga sam sada mnogo srećnija nego pre. Ranije sam znala da trpim neke ljude u svom okruženju, a sada to više ne želim i tako sam sačuvala sebe od negativne energije.

Mnoge tvoje kolege priznale su da im je vera pomogla da pronađu mir i blagostanje. Veruješ li u boga i božja čuda?
Verujem u boga i svi moji najblaži su pobožni, a lično verujem samo u ona čuda koja može bog da napravi.

Podržavaš li alternativnu medicinu i jesi li se podvrgla nekim metodama takvog lečenja?
Podržavam zato što znam da je mnogima često pomogla daleko više nego bilo kakvi farmaceutski lekovi. Naročito verujem u prirodne lekove i mnoge sam i sama često koristila. Priroda je čudo.

Kakvi su ti planovi za naredni period?
Planiram da završim sledeći singl i da ga objavim pre leta uz novi spot. Leto ću provesti radno, a onda sledi odmor.

M. V.

NOVI BROJ MAGIČNE ZONI JE NA KIOSCIMA OD 10. 05 – 9. 06 2017.