Postanite magnet za novac!

Kada vam je potrebna određena svota da ostvarite svoje snove ili ste u finansijskom škripcu – mogu vam pomoći čarobni obredi

Ne postoji osoba koja ne želi da uveća svoj konto na računu, pogotovo u današnje vreme kada vlada besparica. Veoma je važno da budete ambiciozni, marljivi i da ste otvorenog duha jer ćete na taj način lakše ugrabiti prilike koje vam donose više novca. Tada nastupa magija jer ćete uvideti da vam novac dolazi lako, bez napora i da se s vremenom sve više uvećava.

Suptilne energije

Putevi novca su čudni i mogu da se manifestuje na razne načine. Bitno je da ne budete pohlepni, sebični i da radite za dobrobit cele familije, a ne samo za sopstvenu.
Novac je u stvari koncentrisana energija životne sile. Kao energija, on poštuje određene univerzalne zakone i principe.

Razumevanjem tih zakona i delovanjem na određeni način možemo da privučemo prosperitet i bogatstvo u život.
Većina nas zna da se radom, trudom i zalaganjem može zaraditi novac, međutim, većina ljudi nije svesna da postoje i suptilniji načini da privučemo novac. Rezultati su čudesni kada uvidimo da nam novac dolazi bukvalno ”nitokuda”. To je zato što uticanjem na te suptilne energije magijskim putem dobijamo ono što želimo.

Magični rituali

* Ova magija se koristi kada želite da vam brzo stigne novac. Na crvenom papiru zlatnom bojom naslikajte pauka, sliku stavite na tanjirić, koji zatim treba da smestite u ugao dnevne sobe ili kancelarije. Potom na tanjirić poređajte nekoliko novčić…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 05 – 9. 06. 2017.