Izaberite idealan datum za venčanje

Čarobne brojke otkrivaju savršen datum za ovaj važan događaj, tako da bez bojazni možete zaploviti bračnim vodama

To da li je dan bio loš ili dobar, mnogi pripisuju spoljašnjim okolnostima, dešavanjima u porodici i na radnom mestu, saobraćaju i sl. Ipak, moguće je da je za to zaslužna i energija samog dana. Iako to zvuči neobično, numerolozi ističu da svaki dan u godini ima svoju pozitivnu ili negativnu vibraciju, koja se odražava na naše misli, postupke, aktivnosti, raspoloženja. To je veoma važno znati, naročito ukoliko planiramo da obeležimo neke važne datume ili događaje, poput venčanja. Ove ceremonije predstavljaju jedan od najznačajnijih događaja u svačijem životu, jer tim činom dobijamo novu životnu ulogu i, iako nam ona donosi mnogo toga lepog, sa sobom nosi i određene izazove. Zato se odabiru bračnog partnera, pa čak i samog datuma venčanja, pristupa veoma oprezno. Stoga, ukoliko želite da vaš dan protekne u znaku sreće i radosti i osigurate dobar početak bračnog života, potražite pomoć numerologije i odredite najpovoljniji datum za održavanje ove jedinstvene ceremonije. Tako ćete biti u potpunosti sigurni da će vaša bračna avantura proticati u zdravlju i prosperitetu.

Odredite numerološki broj

Pre nego što definitivno odredite datum venčanja, najpre proverite koji je njegov numerološki (sudbinski) broj. Dobićete ga tako što ćete sabrati dan, mesec i godinu, pa rezultat svesti na jednocifren broj.
Primer:
Datum venčanja je 30. avgust 2017. Saberite sve cifre: 3 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1+ 7 = 21. Rezultat svedite na jednocifren broj: 2 + 1 = 3. Dakle, numerološki broj ovog datuma venčanja je tri.

Tumačenja sudbinskih brojeva:

1
Ukoliko je numerološki broj datuma venčanja jedan, to znači da vi i vaš partner/ka, više nego parovi sa drugim sudbinskim brojevima, težite izgradnji stabilne bračne zajednice. Fokusirani ste jedno na drugo i cilj vam je da ostvarite snažnu povezanost i međusobno poverenje iz kojih ćete crpeti snagu za različite životne teškoće. Ipak, niste slepo vezani jedno za drugo, odvajate vreme i za druge ljude, i ne opterećujete se ljubomorom. Vi ste par koji odoleva trivijalnim iskušenjima i sitničavostima, jer je vaša veza prošla kroz mnoge testove pre nego što se pretvorila u brak.

2
Ukoliko je vaš datum venčanja u znaku dvojke, najverovatnije je da vama i vašem partneru manjka emotivne zrelosti. Ova informacija ne treba da vas obeshrabri, naprotiv, ona treba da vas podstakne da poradite na sebi i svojim nedostacima. Razgovarajte što je moguće više sa svojim partnerom, podelite svoje želje i očekivanja od braka da biste shvatili u čemu se slažete a u čemu razilazite. Na taj način brže ćete uskladiti svoje stavove i sazrećete kao ličnosti. To je važno i zbog toga što su dvojkama dom i porodica izvor svih radosti i ključan su razlog za venčanje i bračni život, a tako nešto zahteva veoma visok nivo posvećenosti i truda…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 09 – 9. 10. 2017.