Magični dani u spetembru

Naučite kako da očistite um od negativnih misli i napunite se životnom energijom, kad je pravo vreme za selidbu, šta su tajne trbušnih plesačica, itd.

Oterajte loše misli

Negativne misli ne samo što opterećuju i blokiraju čoveka već mogu izazvati i bolesti. Iako nam se te loše misli roje iznad glave, ne treba im dozvoliti da tu saviju gnezdo. Problem je što ljudi uglavnom i ne umeju da primete prvu lošu misao. A onda, nakon 67 sekundi, počinju se lepiti i ostale. Već nakon sat-dva vemena, a nekad i ranije, čovek oseti nelagodu, bolove u stomaku, nervozu… Zato, naučite kako da oterate sve loše misli… Tehnika je vrlo jednostavna, a vaše je samo da je redovno primenjujete.

Započnite pranje
Za početak, udobno se smestite tamo gde vas niko neće ometati. Zažmurite. Triput duboko udahnite i izdahnite. Zamislite kako je pred vama ogromno belo platno, čije ivice nikako ne uspevate da vidite. Usredsredite se na sredinu svog menatalno platna – primetićete da ono više nije belo.

Po njemu kao da se pojavljuju neke zamućene slike, siluete, nerazgovetne konture… Nemojte se ni truditi da ih razaznate. Zamislite kako uzimate veliki sunđer, a zatim ih brišete. Ne brinite ako se odmah pojave neke nove konture. Samo nastavite marljivo brisati.

Nakon tri do četiri minuta – mozak će vam odbacite sve nataložene negativne misli, a ima ih na stotine, iako toga niste svesni. Nakon određenog vremena primetićete da ste “izbrisali” i unutrašnji dijalog, koji je obično propraćen takvim slikama…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 09 – 9. 10. 2017.

Mesečev kalendar
13. septembar – pun mesec
20. septembar – mlad mesec
28. septembar – prva četvrt
5. oktobar – pun mesec
10. oktobar – poslednja četvrt