Kako ukloniti urok nabačen na posao

Ovo je prilično jednostavan način da eliminišete štetu koju vam je naneo neko zlonameran

Ljudi ne praštaju uspeh, pa možete biti sigurni da vam uglavnom s lažnim osmesima čestitaju na postignutom rezultatu. A onda, nakon određenog vremena, učini vam se da vam je sreća okrenula leđa, tj. da vam više ništa ne polazi za rukom. Ne mora biti u pitanju nabačena magija – ponekad štetu mogu naneti i urokljive oči.

To se još može smatrati bezazlenom situacijom, ali šta se dešava kad vam neko zaista nabaci čini. U tom slučaju – sigurno vam propada svaki posao.
Postoji i drugi scenario, a to je da vas odjedanput kolege počnu omalovažavati i ismevati. Primećujete da vas niko ne shvata ozbiljno, da svi izbegavaju da se druže s vama. Odjednom od uspešne osobe postajete žrtva.

U lošim ste odnosima s kolegama, šefovi vas šikaniraju…
Još jedan poslovni scenario ukazuje na to da ste možda žrtva magije, a to je nemogućnost napredovanja, mala plata, bez obzira na to koliko se zalažete… Ako ste se pronašli u nekoj od ovih priča, vreme je da izađete iz začaranog kruga i uzmete život u svoje ruke.
Mnogi tad ne čine ništa, već se zatvaraju u sebe i pronalaze spas u alkoholu. To nikako nije rešenje, jer samo vuče osobu u još veći ponor beznađa.

Šta treba da uradite?

Pre svega, magiji se morate suprotstaviti magijom. Ovaj ritual trebalo bi da izvedete na ulici, ili barem pored otvorenog prozora, u večernjim satima. Nakon rituala nemojte gledati televiziju, čitati, slušati muziku… nego odmah lezite u krevet i zaspite. Takođe, ne bi trebalo ni s kim da komunicirate. Potrudite se da legnete opušteni i da ne razmišljate o problemima. U čemu se sastoji ritual? Odgovor je veoma jednostavan – u magičnim rečenicama…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 09 – 9. 10. 2017.