Magični osmomartovski rituali

Ovo nije samo Dan žena, nego i idealno vreme da učinite život uzbudljivim

Svakog 8. marta širom sveta obeležava se Dan žena, kao simbol društvenih, ekonomskih i političkih uspeha lepšeg pola i borbe za njihova veća prava. Poštovanje, ljubav i priznanje – to su glavne reči kojima se danas opisuje ovaj dan, na koji žene dobijaju cveće i poklone, kako od prijatelja i kolega, tako i od muških članova porodice. Ipak, verovatno niste znali da je, gledano iz ezoterijskog aspekta, u pitanju i moćan magijski dan koji može pomoći ženama da unaprede svoj život.

Razglednica želja

Ukoliko želite da ostvarite uspeh u poslu ili ljubavi, u tome mogu da vam pomognu rituali koji se izvode na 8. mart. Za početak, poželite sebi život kao iz bajke,. Za tu priliku nabavite parče bele hartije veličine razglednice i zalepite na nju sve ono što biste htele da imate.

Ako je u pitanju ljubav, nalepite neki simbol poput srca, slike zaljubljenog para, burme… Ukoliko želite da putujete, nalepite sliku omiljene destinacije. Ispunite svoju razglednicu na slikovit način sa svim vašim željama.

Na kraju je poprskajte omiljenim parfemom, stavite ruž na usne, pa ostavite ostisak usana. Svoju razglednicu ukrasite crvenom ili ružičastom trakom i ostavite je na skrovito mesto.

Ritual za ljubav

Ako ste usamljeni i želite da privučete srodnu dušu u svoj život, uradite sledeće…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 02 – 9. 03. 2017.