Tajna ostvarenja svih želja

Koliko puta ste nešto silno želeli, a to vam je uvek bilo nedostižno i daleko. Ovaj tekst pomoći će vam da s lakoćom ostvarite sve ono što ste zamislili

Proces materijalizacije želja počinje s definicijom cilja i ovo je veoma važan korak koji treba pažljivo da obavite. Potrebno je da to što želite dolazi pravo iz vašeg srca i da ste svesni toga, te da ne dozvolite mešanje svog okruženja i nametanje tuđih stavova. Zbog toga se dešava da jurimo za lažnim idealima i kada to ostvarimo, osećamo se isprazno. Nema ni traga od toliko očekivane sreće.

Mučna borba

Na primer, ako je neka osoba još od detinjstva želela da bude pisac, ali nije ostvarila svoj san jer su joj roditelji govorili da to nije unosna profesija, takvo dete postaje sputano, prihvata nove nametnute vrednosti i “bori se” za svoje mesto pod suncem kako bi steklo društveniti ugled i mnogo novca. Dete pred sebe postavlja novi cilj – želim da budem uspešan biznismen.

Ono ne zna da to nema nikakve veze s njegovim bićem. Postiže ono što mu je zadano, ali s mnogo muke, borbe, strsa, napetosti. Takav način života ne donosi sreću i vremenom može samo da naruši zdravlje. U suprotnom, da je detetu dozvoljeno da sledi svoje srce, ono bi sa lakoćom završilo fakultet, pisalo divne knjige i taj talent bi postao cenjen i priznat.

Sigurno ni materijalna sigurnost ne bi izostala, a njegovo srce bilo bi ispunjeno. Ovaj primer treba da vam posluži za nauk da ne idete za tuđim snovima, nego svojim bez obzira na to da li je reč o velikim ili malim željama.

Prave smernice

Druga važna smernica na koju treba obratiti pažnju kada ste u potrazi za svojim snom jeste da pomisao na tu želju izaziva osećaj zadovoljstva. I sami znate da kada pomislite na neke negativne stvari, u vama se javi neprijatan osećaj. Budući da univerzum komunicira s nama putem vibracija, tj. emocija, on ne zna da li je vaša želja dobra ili loša. On reaguje samo kada je u pitanju jaka emocija, što je osnova zakona privlačnosti – slično privlači slično. Ono na šta najviše obraćate pažnju, to ćete i privući.

Na primer, želite da vam je zdravlje dobro. Ako razmišljate o tome kako je loše biti bolestan, vi ćete uskoro narušiti sopstveno zdravlje. Privući ćete baš ono na šta obraćate pažnju – bolest. Ukoliko želite da ste zdravi, srećni, onda živite punim plućima, ne sputavajte se strahovima ili lošim mislima. Ili na primer, ako ste usamljeni i stalno razmišljate o tome kako želite da se oslobodite tog osećaja, ne idete pravim putem. Jer, fokus je i dalje na samoći, a univerzuim vam isporučuje baš ono na šta mislite…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 02 – 9. 03. 2017.