Pobedite strah magičnim ritualima

Ne dozvolite da vas ovaj osećaj blokira i oduzima vam dragocenu energiju

Strah je glavni i odgovorni krivac za to što naši životi nisu onakvi kakvi bismo želeli da budu. Svi mi odrastamo strahujući, a odmalena nas uče da nije dobro razlikovati se od drugih, da je važno šta ljudi misle o nama i sl. Patimo od egzistencijalnih strahova, bojimo se samoće…

Stalno ste nečega plašimo, pa ne prođe nijedan dan a da ne pomislimo na nešto zastrašujuće. Kao da smo programirani da konstantno hranimo i potpirujemo strah. Iracionalan, imaginaran strah bez ikakvih osnova postao je sastavni deo našeg života. Opet, kako postajemo zreliji, svakog dana strahujemo sve više.

U pozadini mnogih emotivnih stanja ili životnih situacija krije se strah. Strah od novih početaka, od nepoznatog jedan je od najvećih strahova, koji nanosi veliku štetnu našem životu. Strah je skup negativnih emocija i veoma ga je se teško rešiti jer zapravo postoji jedino u našoj glavi. Ali, ako mu se prepustimo, on i te kako može da naškodi telu. Naime, strah blokira energiju, oduzima nam snagu i paralizuje u bilo kakvoj akciji.

On menja naše unutrašnje programe, jer po zakonu privlačnosti dobijamo ono o čemu najviše mislimo. Strah se hrani našom energijom i dok ono svakog dana jača, naše telo energetski slabi. Zato mu treba pokazati ko je gazda i jednom zauvek ga eliminisati iz života.

Magični ritual

Postoji bezbroj psiholoških i magičnih metoda koje vam mogu pomoći da se rešite straha i dozvolite da vašim telom nesmetano prolazi energija u svom punom potencijalu. Uzmite list hartije, a potom na zaglavlju, pri dnu i sa strane ispisujte rečenicu…

OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 03 – 9. 04. 2017.