Vidovita Mitra Jovančić – Tarotom do prave ljubavi i posla

“Ako mi dođe neko ko nema partnera, mogu tačno da mu kažem kada i gde će sresti suđenu osobu, pa čak i da mu opišem kako izgleda. Ili, ako je osoba u potrazi za poslom, mogu da joj otkrijem vreme kada će pronaći radno mesto, kao i delatnost buduće firme”, tvrdi vidovnjakinja Mitra

01-mitra Iako je rođena sa “šestim čulom”, vidovita Mitra Jovančić za otkrivanje sudbine koristi i moćno magijsko sredstvo – tarot karte, koje joj pomažu da precizno vidi prošlost, sadašnjost i budućnost.

Svojim ezoterijskim umećem skida negativne energije nabačene na čoveka magijskim putem, rešava probleme sa potencijom, a izrađuje i posebne zaštite i amajlije.
“Vidovitost smatram darom kojim se mogu pohvaliti samo malobrojni srećnici. Moćan ‘alat’ u ovom poslu svakako su tarot karte koje pomažu da se uspostavi ravnoteža između pozitivne i negativne strane naše ličnosti i služe kao moćan savetnik i vodič kroz život”, otkriva Mitra.

Vidi datum zaposlenja

Vidovnjakinja ima svoj metod gledanja u karte i izričito zahteva od klijenta da joj ne priča ništa o sebi, već da joj kaže samo ime, prezime i datum rođenja.
“Uvek prvo pogledam kakva je sudbina namenjena toj osobi, kroz njenu prošlost, sadašnjost i budućnost, kao i neke ključne stvari koje su joj obeležile život. Tek onda može da me pita šta je konkretno interesuje.

Prilikom proricanja koristim oba špila tarot karata (veliku i malu arkanu) kako bih dobila što preciznije odgovore. Budući da se ovim poslom bavim već 25 godina, imam bogato iskustvo i stotine zadovoljnih klijenata iz cele Evrope. Iza toga, naravno, stoji kvalitet, jer mogu da odredim tačan datum nekih bitnijih događaja u životu.

Na primer, ako mi dođe neko ko nema partnera, mogu tačno da mu kažem kada i gde će sresti suđenu osobu, pa čak i da mu opišem kako izgleda. Ili, ako je osoba u potrazi za poslom, mogu da joj otkrijem vreme kada će pronaći radno mesto, kao i delatnost firme u kojoj će se zaposliti”, objašnjava Mitra.

Nesreća može da se spreči

Mitra Jovančić tvrdi da je za ljudsku nevolju u većini slučajeva kriva crna magija, ali da se dešava da je posredi i nešto sasvim drugo.
“Kada utvrdim postojanje magije, to odmah otvoreno kažem, a osobi otkrivam i ko je nabacio vradžbine, nakon čega pristupam skidanju tog zla. Kada vidim smrt, to kažem samo ponekad, ako mogu da sprečim.

Ukoliko je u pitanju bolest koja neizbežno vodi u smrt, posavetujm osobu da se ne predaje, da se bori do poslednjeg daha. Ako za nečiju nevolju nije kriv uticaj crne magije, pomoću tarota otkrivam kakve korake treba preduzeti da bi život krenuo nabolje.

Iako mnogi ljudi shvataju krizu kao nešto što treba izbeći po svaku cenu, ne bih se složila sa tim. To je prekretnica u kojoj je važno povući pravi potez jer od toga zavisi sreća u budućnosti. Zato je dobro upozoriti ljude na to šta im se sprema, da bi bili spremni da reaguju na vreme”, priča naša sagovornica…

H.D.B.
NASTAVAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU