ENEGIJA PROMENA- LETEĆE ZVEZDE ZA 2017.

Povećajte dobrobiti korisnih i umanjite energiju loših zvezda za harmoniju u svim segmentima života

Na našoj planeti sve funckioniše po principu promene i kretanja – izlazak i zalazak sunca, promena godišnjih doba, hladno i toplo… U drevnoj kineskoj nauci feng šui, svakog minuta, dana i godine izmenjuju se dobre i loše energije.
Promena energije u prostoru (tzv. godišnje leteće zvezde) dešava se za svaku Kinesku novu godini. Ipak, važno je napomenuti da ovde zapravo nije reč o zvezdama, jer nemaju nikakve veze sa astronomijom ili astrologijom. Radi se o analiziranju uticaja vremena i prostora na prebivalište, posredstvom numeričkih sklopova, odnosno proračunavanjem kretanja energije či.

Svake godine, devet zvezda se cirkularno kreću prostorom i pomeraju se za drugi sektor. Predstavljaju živi simbol za definisanje prostornih energija, a ove godine po kineskom kalendaru, energija promena desila se 28. januara 2017.
Postoje dobre zvezde koje pojačavaju energiju u određenom delu prostora.

Međutim, pored korisnih, postoje i loše energije zvezda koje mogu da izazovu nestabilnost u oblasti života koja je povezana s određenim delom prostora. Iz tog razloga, trebalo bi da se postave posebni feng šui lekovi koji će umanjiti uticaj negativnih zvezda.

U kom sekotoru su doletele dobre, a u kom loše leteće zvezde pročitajte u novom broju Magične zone koja je na kioscima od 10.03 – 10.04. 2017. godine.

Mima Miković

061/63-43- 143

www.fengshuisrbija.com