Magija za svaki dan u nedelji

Iskoristite energiju svake planete od ponedeljka do nedelje i učinite svoj život bezbednim i srećnim

Poznato je da određene planete vladaju svakim danom u nedelji, da imaju svoje boje, energije i vibracije. Vaše je samo da se uskladite s njima i da živite u saglasju s prirodom. Na taj način s manje uloženog truda i energije postići ćete bolje rezultate.

Ponedeljak –
vladavina Meseca

Mnogi doživljavaju ponedeljak kao težak dan jer je kraj vikenda, ali i zbog toga što, kako tvrde ezoteričari, tim danom vlada Mesec. Luna je prilično pasivna, naglašava emocije, zbog čega smo osetljiviji nego ostalim danima.

Iako je početak radne nedelje, malo ko ima volju za akciju ili velike planove. Naravno, poslovni zadaci se moraju uraditi, ali zato kada dođete kući, možete da se posvetite nekim drugim stvarima, za koje je ponedeljak idealan energetski dan.

Ukoliko planirate da obnovite neke stvari u domu, neka to budu draperije, jastučići, prekrivači ili posteljina. Danas slušajte lepu ambijentalnu muziku, okitite se srebrnim nakitom. Bez obzira na to koliko ste vešti u kuhinji, ponedeljkom kuvajte, isprobajte nove recepte, otkrijte nove ukuse, jer sve što započnete u kuhinji poći će vam za rukom.

U smiraj dana zapalite belu sveću, obratite se Mesecu i poželite želju u vezi s kućom ili porodicom.

 

Utorak –
vladavina Marsa

Koliko god da ste se juče osećali tromo, lenjo, danas je situacija potpuno drugačija. Kako je Mars planeta rata, borbe, akcije, dan je idealan za realizaciju planova. Danas ste neustrašivi, puni samopouzdanja, pa zato maksimalno iskoristite energetski potencijal utorka.

Ako planirate kupovinu novog nameštaja za kuću, onda to definitvno činite utorkom. Danas oplemenite svoj životni prostor ljiljanima, ružama ili karanfilima, a na stolu neka se nađu jela s aromatičnim začinima i obavezno čaša dobrog crnog vina.

U smiraj dana obucite nešto crvene boje, zapalite crvenu sveću i prepustite se strastima s partnerom. Ukoliko ste sami, primenite neku čaroliju ili vizualizaciju za prizivanje ljubavi…
OSTATAK TEKSTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU MAGIČNE ZONI KOJI JE NA KIOSCIMA OD 10. 08 – 9. 09. 2017.